Menú maridatge
Aperitius
Bastonets de pipes – Xolis del Pallars amb pa i tomata – Airbag de Tou de Til.lers – Ametlló als quatre pebres
Llabustes ull de llebre 2015.
Menu
Tonyina escabetxada amb tomata confitada a l’alfàbrega i espuma de llet de cabra
Llabustes chardonnay 2016.
Patates, faves i caragols al allioli de menta
Llabustes merlot 2016.
Carpaccio de llagostins i peus de porc, pomada de pruna i pinyons torrats
Llabustes cabernet sauvignon 2015.
Xai lletó a la canyella i pebrot acabat a la brasa
Tu rai 2016.
Cremós de mato amb codony, festucs i granissat de marialluïsa
Llabustes Riesling 2017.
Orelletes i ametlles garapinyades
Llabustes Riesling 2017.
P.V.P. 40€ + I.V.A