VARIETAT Riesling 100%
GRADUACIÓ 12,5 % Vol.
ELABORACIÓ
Verema manual a primers de Setembre. Fermentació en bótes de roure de 300 lts durant 40 dies amb posterior batonatge de 20 dies.
NOTES DE CATA
Color groc verdós – palla. Aromes a flors blanques, fruits blancs, tropicals i cítrics. En boca es troba amb cos, ple, fresc i afruitat. En la via retronasal s’aprecia més el conjunt deixant una sensació de fruita.
TEMPERATURA DE SERVEI
Aconsellem servir-lo entre 8-10 ºC.
PREMIS
* Medalla d’ Or per Vila Corona Riesling 2002, otorgada per el Comité Seleccionador de Radio Turismo als Millors Vins d’ Espanya.
* Medalla de Plata per Llabustes Riesling 2009, otorgada por la “Guía Catavinum de los Vinos de España 2011”.
* Medalla de bronze per Llabustes Riesling 2010 al “Finger Lakes International Wine Competition” a Nova York, USA.
* Medalla d’ argent per Llabustes Riesling 2011 al “International Wine Guide 2012”.
* Medalla d’ argent per Llabustes Riesling 2012 al “Catavinum World Wine & Spirits Competition 2013”.
* Medalla d’ argent per Llabustes Riesling 2013 al “International Wine Guide 2014”.
* Medalla d’ Or per Llabustes Riesling 2015 al” Catavinum World Wine & Spirits Competition 2016″.