Menú maridatge

Menú maridatge

Aperitius

Bastonets de pipes – Xolis del Pallars amb pa i tomata – Airbag de Tou de Til.lers – Ametlló als quatre pebres

Llabustes ull de llebre 2015.

Menu

Tonyina escabetxada amb tomata confitada a l’alfàbrega i espuma de llet de cabra

Llabustes chardonnay 2016.

Patates, faves i caragols al allioli de menta

Llabustes merlot 2016.

Carpaccio de llagostins i peus de porc, pomada de pruna i pinyons torrats

Llabustes cabernet sauvignon 2015.

Xai lletó a la canyella i pebrot acabat a la brasa

Tu rai 2016. 

Cremós de mato amb codony, festucs i granissat de marialluïsa

Llabustes Riesling  2017.

Orelletes i ametlles garapinyades

Llabustes Riesling  2017.

P.V.P. 40€  +   I.V.A