Celler Vila Corona

Enoturisme

BIBLIOTEQUES AMB D.O.

Un any més formem part de les activitats de Biblioteques amb D.O.

El dijous 7 de febrer a les 20:30 tindrà lloc una tertúlia de la novel·la La germandat del raïm de John Fante. Aquesta terúlia estarà coordinada per Albert Puiggràs, membre del club de lectura Pepe Nuñez de la Biblioteca.

Al finalitzar es participants podran fer una degustació del Llabustes Ull de Llebre del Celler Vila Corona.


MARIDATGE AL RESTAURANT MALENA

Menú maridatge

Us volem presentar el maridatge que es realitzarà el proper 15 de juny de 2018 amb la delicada i acurada cina del Restaurant Malena i els vins del Pallars del Celler Vila Corona. Esperem que sigui del vostre grat i us animem a degustar-ho!

Hora: 21h. 30’

Per fer la reserva: Telèfon 973748523  – xixo@malenagastronomia.com


TAST MUSICAL ESTIU 2018

Un any més, ens plau convidar-vos a gaudir dels nostres vins i de la música que ens permetrà evocar la bellesa i força dels Jardins, la Mar i fins i tot de l’antiga Roma, tot un programa que ens farà reviure grans pel.lícules a través de la seva música.

Esperem que vulgueu acompanyar-nos un any més.

Tast Musical 2018


TAST MUSICAL ESTIU 2017

Un any més, ens plau convidar-vos al Tast Musical que ens permetrà gaudir dels vins mitològics del Celler i endinsar-nos en la riquesa sensorial del tast vertical que se’ns oferirà amb Llabustes Chardonnay i Llabustes Cabernet Sauvignon del Celler Vila Corona.

Esperem que vulgueu acompanyar-nos un any més.

Tast Musical 2017


SOPAR MARIDATGE AL RESTAURANT 2007

De nou el Celler Vila Corona participa en els “Sopars maridats a la Ruta del Vi de Lleida”, enguay serà el 7 d’abril de 2017 en el Restaurant 2007 de La Fuliola.


VISITA A LA POTADA DE BATZOP I AL CELLER VILA CORONA

El Celler Vila Corona col.labora un any més amb la Biblioteca Maria Barbal de Tremp, en la 5ena edició de Biblioteques amb D.O.

L’activitat d’aquest any és una visita a la potada de Batzop, per coneixer les diverses versions de la llegenda i finalitzà amb una degustació del  monovarietal Llabustes Ull de Llebre.

+info


TAST MUSICAL ESTIU 2016 

A les portes de la nova temporada primavera-estiu 2016, us anunciem un any més les nostres sessions de Tast Musical per aquest estiu 2016. Envoltats per les vinys del Celler Vila Corona, i amb la col.laboració del musicòleg Ramon Costa i l’ enòleg Enric Vila , gaudirem de RITMES MUSICALS!

Esperem que vulgueu acompanyar-nos un any més.

Tast Musical 2016


caCatalà
es_ESEspañol caCatalà