Aquest nadal regala’ns!

Presentem la nostra OFERTA GOURMET per aquest Nadal!

Cata vertical de Riesling

En caixa de fusta, oferta d’excel·lència limitada, per gaudir de una tast gourmet vertical de les anyades més destacades de monovarietal  Llabustes Riesling, arrelat en la nostra finca des de fa 35 anys.

Podreu apreciar la evolució en ampolla dels aromes terpènics característics de la varietat riesling, hidrocarburs, herbes aromàtiques, en el transcurs dels 3 darrers anys. De ben segur que us sorprendrà la complexitat que adquireix amb el temps!

Llabustes Riesling 2017Llabustes Riesling 2018 – Llabustes Riesling 2019

Compra aquíCata vertical de Tu Rai…


En caixa de fusta, oferta d’excel·lència limitada, per gaudir de una tast gourmet vertical de les anyades més destacades de Tu rai… cupatge que rememora el vi negre dels nostres padrins fet de  morastell, garnatxa i ull de Llebre, varietats autòctones del Pallars.

Podreu apreciar els canvis del envelliment en ampolla, augment de la suavitat al pas de boca, nous aromes com els balsàmics i menys sensacions tànniques.

Tu rai… 2012 – Tu rai… 2013 – Tu rai… 2018

Compra aquí
Lot Tu Rai… i Riesling

En caixa de fusta, oferta d’excel·lència limitada, de les anyades més destacades de Tu rai…2012  i Llabustes Riesling 2017 .

Tu rai… 2012   cupatge que rememora el vi negre dels nostres padrins fet de  morastell, garnatxa i ull de Llebre, varietats autòctones del Pallars.

Llabustes Riesling 2017 monovarietal , arrelat en la nostra finca des de fa 35 anys.

Compra aquí