Menú maridatge

Maridatge al Restaurant Malena amb vins del Celler Vila Corona

 

Us volem presentar el maridatge que es realitzarà el proper 15 de juny de 2018 amb la delicada i acurada cuina del Restaurant Malena i els vins del Pallars del Celler Vila Corona.

Esperem que sigui del vostres grat i us animem a degustar-ho!

 

Hora 21 h. 30’

Per reserves:

Telèfon 973 748523.

xixo@malenagastronomia.com

+info...


TAST MUSICAL ESTIU 2018 AL CELLER VILA CORONA

Un any més, ens plau convidar-vos a gaudir dels nostres vins i de la música que ens permetrà evocar la bellesa i força dels Jardins, la Mar i fins i tot de l’antiga Roma, tot un programa que ens farà reviure grans pel.lícules a través de la seva música.

Esperem que vulgueu acompanyar-nos un any més.

+info...


TAST MUSICAL ESTIU 2017 CELLER VILA CORONA

Un any més, ens plau convidar-vos al Tast Musical que ens permetrà gaudir dels vins mitològics del Celler i endinsar-nos en la riquesa sensorial del tast vertical que se’ns oferirà amb Llabustes Chardonnay i Llabustes Cabernet Sauvignon del Celler Vila Corona.

 

+info...


SOPARS MARIDATS A LA RUTA DEL VI DE LLEIDA

De nou el Celler Vila Corona participa en els "Sopars maridats a la Ruta del Vi de Lleida", enguay el 7 d' abril de 2017 en el Restaurant 2007 de La Fuliola.

+info...


VISITA A LA POTADA DE BATZOP I AL CELLER VILA CORONA

El Celler Vila Corona de Vilamitjana, Pallars Jussà, col.labora un any més, amb la Biblioteca Maria Barbal de Tremp, en la 5ena edició de Biblioteques amb D.O.

+info...


BIBLIOTEQUES AMB D.O I CELLER VILA CORONA

El Celler Vila Corona, un any més col.labora amb la Biblioteca Maria Barbal de Tremp, en les activitats de Biblioteques amb Denominació d' Origen.

+info...


TAST MUSICAL ESTIU 2016 CELLER VILA CORONA

A les portes de la nova temporada primavera-estiu 2016, us anunciem un any més les nostres sessions de Tast Musical per aquest estiu 2016.

Envoltats per les vinyes del Celler Vila Corona, i amb la col.laboració del musicòleg Ramon Costa i l' enòleg Enric Vila , gaudirem de...

RITMES MUSICALS... podeu veure cartell adjunt.

+info...


9 VINS DE LA D.O. COSTERS DEL SEGRE PREMIATS AL CATAVINUM 2016

El Concurs internacional "Catavinum World Wine & Spirits Competition 2016", ha premiat els vins de Bodegas Vila Corona i Mas Blanch i Jové amb 4 medalles d' Or i 5 medalles d' Argent.

Els vins guardonats són : Medalla d' Or: Llabustes Riesling 2015 i Tu rai ...2013 de Bodegas Vila Corona...

+info...


"SHOWARMA I ELS FALAFELS" ACOMPANYAT PER TU RAI... 2013

El proper dia 7 d' abril del 2016 a les 20 h. tindrà lloc a la Sala Moragues del Born, a Barcelona, el concert "Showarma i els falafels".

Aquest concert continua el cicle "Born de Cançons" iniciat l' any 2015 en el Born Centre Cultural i Memòria de Barcelona i per aquesta ocasió s' ha tritat el vi Tu rai...2013 del Celler Vila Corona per acompanyar el concert amb un tast.

 

+info...


LA RUTA DEL VI DE LLEIDA OFEREIX SOPARS MARIDATS ELS DIVENDRES DE MARÇ I ABRIL 2016

9 Restaurant i 9 Cellers de la Ruta participen en la iniciativa, que proposa gastronomia i enologia de qualitat i afavoreix la col.laboració entre els membres de la Ruta.

 

+info...


CELLER VILA CORONA AMB FeMAP 2015

 El Celler Vila Corona sigue colaborando con FeMAP 2015 en su labor de difusión de la cultura musical

 

 

+info...


TAST MUSICAL AL CELLER VILA CORONA

Envoltats per les vinyes i amb la col.laboració del musicòleg Ramon Costa i l'enòleg Enric Vila, gaudirem de MUSICA EN MOVIMENT

+info...


TAST ENO-ASTRONÒMIC AL CELLER VILA CORONA. DESCOBREIX L' STARLIGHT DELS NERETS. DIVENDRES 1 DE MAIG DEL 2015 A LES 20:30 H.

El Celler Vila Corona es troba situat al Pallars Jussà, a la Serra dels Nerets (Vilamitjana), espai amb certificació Starlight que el valida com un dels millors llocs del món per l'observació astronòmica.

+info...


VISITES GUIADES AL CELLER VILA CORONA

Durant la visita es passeja per la vinya i s'entra al Celler; on s'explica el procés vitivinícola emprat per elaborar els vins, acabant amb la desgutació d'un vi de la marca Llabustes.

+info...


JORNADA GEO-ENOLÒGICA

Us proposem una jornada geo-enològica per tal de copsar la riquesa geològica de la serra dels Nerets amb un recorregut que s’iniciarà al matí a les 10h tot passejant per la serra dels Nerets. Al migdia anirem a dinar al restaurant “... de Gurp”un bon arròs de muntanya acompanyat dels vins del celler.

+info...


DESCOBREIX L' STARLIGHT DELS NERETS. TAST ENO-ASTRONÒMIC AL CELLER VILA CORONA. DIVENDRES 1 D' AGOST DE 2014 A LES 21:00 H.

El Celler Vila Corona es situa al Pallars Jussà, a la Serra dels Nerets (Vilamitjana), espai amb certificació Starlight que el valida com un dels millors llocs del món per l' observació astronòmica.

De la mà d'en Kike Herrero i Xavier Palau, experts divulgadors de l' Astronomia, viatjarem al cel d' estiu i acabarem aterrant a la nostra vinya.

+info...


TAST ENO-ASTRONÒMIC AL CELLER VILA CORONA. DESCOBREIX L' STARLIGHT DELS NERETS. 6 DE DESEMBRE 2013 A LES 20 H.

De la mà de Kike Herrero i Xavier Palau, experts divulgadors de l' astronomia, viatjarem sobre cometes al cel de tardor i acabarem aterrant a la nostra vinya.

 

+info...


ELS OFICIS DEL VI

El passat dia 12 de febrer de 2016, va tenir lloc a la Biblioteca Maria Barbal de Tremp...

+info...


TAST ENO-ASTRONÒMIC AL CELLER VILA CORONA. DESCOBREIX L' STARLIGHT DELS NERETS. 1 DE MARÇ 2014 A LES 20 H.

De la mà d' en Kike Herrero i Xavier Palau, experts divulgadors de l' Astronomia, viatjarem al cel d' hivern i acabarem aterrant a la nostra vinya.

+info...


FESTIVAL DE MÚSICA ANTIGA DELS PIRINEUS

El proper 6 de juliol de 2014, el Celler Vila Corona, acollirà  a les 20h, la projecció de la pel·lícula “Tots els matins del món”, dins del marc del FeMAP (Festival de música antiga dels Pirineus 2014), oferint un maridatge de la pel·lícula amb els nostres vins.

Per a més informació : www.femap.cat i http://www.femap.cat/concerts/79-tous-les-matins-du-monde/event_details

 

+info...

 


Celler
Vins
Enoturisme
Notícies
Registre
Login
Contactar
disseny Icnea amb tecnologia Vinum.cat